Zoet zonder suiker; recepten uit de bakkerij van SUE.

Geraffineerde-suikervrij, glutenvrij en vegan dat zijn de ingrediënten van het bakboek van Kim Sue Palm. Wat ooit begon als vrijetijd experimenten is uitgegroeid tot een succesvolle bakkerij(winkel) in Rotterdam en een lunchroom en inmiddels is er ook een vestiging in Amsterdam geopend.

Kim heeft is al van jonge leeftijd een liefhebber van zoet(igheden). Maar daarnaast vond en vindt ze gezonde voeding erg belangrijk en daar past natuurlijk geen en zeker niet (te)veel suiker bij. Dus ging ze aan de slag met noten, dadels en kokos en maakte de meest heerlijke bites (minitaartjes). Iedereen in haar omgeving was zo enthousiast dat ze de bites ging verkopen op foodmarkten. En van het een kwam het ander….3 eigen vestigingen, ruim over de honderd verkooppunten in Nederland en buitenland. Samen met haar vriend en ruim 20 medewerk(st)ers een succesformule.

Met dit boek neemt Kim je mee om een klein kijkje te nemen in haar bakkerij aan de hand van meer dan 50 recepten. Van koekjes en repen naar truffels en de beroemde bites. En allemaal vrij van geraffineerde-suiker, glutenvrij en vegan, alles volgens de SUE principes. Na het persoonlijke voorwoord legt ze een aantal basiszaken uit zoals ingrediënten, materiaal en basisrecepten.

Alle recepten zijn overzichtelijk en makkelijk leesbaar geschreven. Samen met de heerlijke foto’s van zowel de te maken producten als de sfeerfoto’s nodigt dit boek je uit om eens (als je dat al niet deed ;)) uit jouw comfortzone te stappen en heerlijk, vol smaak te gaan bakken….wedden dat je de (geraffineerde)suikers niet gaat missen?

Bestellen om zelf aan de slag te gaan? Klik op de afbeelding.

We mogen alvast een recept voor superlekkere bites met je delen; Gevuld speculaas.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *