Druivenrupsen

19 mei 2016 Redactie Puur Tafelen

Ingrediënten:

  • Lange satéprikkers
  • Witte, pitloze druiven
  • Plakoogjes of gesmolten witte- of melkchocolade

Bereiding:

  1. Rijg de druiven aan de satéprikkers.
  2. Plak op de voorste druif de oogjes of teken de ogen zelf met gesmolten chocolade
Deel dit artikel:
Facebooktwitter

Lees hier meer over:

Blogs van onze gastbloggers

flaske

Plasticminderen

Natuurlijk kunnen we de wereld niet in één keer veranderen maar iedere verandering, hoe klein of g...
Lees verder »

Jackfruit, de nieuwe vleesvervanger

Vleesvervangers worden steeds populairder. Zo ook jackfruit. Hoewel jackfruit al razend populair is ...
Lees verder »

Junkgood

In mijn vorige blog over het eten van genoeg groenten kondigde ik een blog aan over junkfood. Junkfo...
Lees verder »
 
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram